Meer info over Kweekcentrum de Walden

Kweekcentrum de Walden is alweer enkele jaren zeer succesvol, liefhebber Henk Wiersma is sinds jongs af aan al bezig met de duivensport en is hier ook vele jaren erg succesvol in geweest. Ook worden er al jaren goede duiven gekweekt die op eigen hok, maar ook ver daarbuiten bij andere liefhebbers zeer goed, tot geweldig presteren.

Dit komt vooral door het feit dat er veel aan lijnteelt wordt gedaan, zodat met de jonge duiven ook de allerbeste resultaten geboekt kunnen worden, en de duiven makkelijk gekruist kunnen worden
“Je kunt ook geen huis bouwen, als de fundering niet goed is” aldus Henk Wiersma, dit geldt natuurlijk ook voor de duivenkolonie op de hokken van Kweekcentrum de Walden, de basis moet goed zijn, niets meer niets minder.

wiersmaenheremenas

De duiven die op het kweekhok komen worden dan ook alleen gehaald bij de allerbeste duivenliefhebbers die ook naar behoren presteren met de duiven, zoals:

Rechtstreekse Dirk & Louis van Dyck, Belgié
Rechtstreekse C. en G. Koopman, Ermerveen
Rechtstreekse Koen van Roy, Belgié
Rechtstreekse Leo Heremans, Belgié
Rechtstreekse H. Eijerkamp & Znn, Brummen
Rechtstreekse J.B. Duijn
Rechtstreekse Anton Ruitenbeg
En nog enkele andere tophokken

Zoals u ziet zit het met de kwaliteit van de duiven op de hokken van Kweekcentrum de Walden helemaal goed. Ook worden er bij de liefhebbers die hier duiven gehaald hebben reeds vele successen geboekt, een overzicht hiervan kunt u vinden op de website onder het kopje referenties, en het gastenboek.

Comments are closed.

Wie is KC de Walden

Een korte introductie over de duivenmelker. Meer informatie

Neem contact op!

U wilt informatie? Jongen kopen? Neem contact op! Contact opnemen